Skip to main content

Heartpace funktioner

Vår plattform och dess funktioner är utformade, inte bara för HR, men även för chefer och medarbetare. Vi utvecklar plattformen konstant och lanserar löpande nya
innovativa funktioner.

700+ företag använder Heartpace för sina HR-behov

Heartpace är skapat för alla i organisationen

För HR

Heartpace sparar tid (11h i veckan) och hjälper er att fokusera på organisationen

För Chefer

Systemet ger er insikter, actions och mål som är enkla att följa upp och får organisationen att driva i samma riktning

För Medarbetare

Från pre- till offboarding utvecklar, växer och stöttar Heartpace medarbetarna i det dagliga och långsiktiga arbetet

Workforce planning

Se till att få fullständig koll på din personal i realtid. Funktionen hjälper dig att alltid ha rätt personer med rätt kompetens, oavsett om du behöver extra personal för en stor order eller vill fördela resurserna smartare. Funktionen hjälper dig också att rekrytera smartare. Identifiera framtida behov, hitta rätt kompetens och se om det finns rätt personer på bolaget redan idag för tjänsten. Eller rikta din rekrytering mot rätt kandidater utifrån

Medarbetarprofil

Heartpace är mer än bara ett verktyg för kommunikation och samarbete. Den ger dig, som HR-personal, en central plats att hantera all personalinformation och ge dina medarbetare en överblick över sin anställning, inklusive sina samtal, anställningsvillkor, organisationstillhörighet och personlig data. Med Medarbetarprofilen har du allt du behöver samlat på ett ställe

Medarbetaröversikt

Era anställda får en samlad vy av organisationen där de enkelt kan se och hitta information. Du kan enkelt strukturera och välja hur du vill utforma vyn. Som administratör finns det flera olika enkla sökfunktioner.

Företagssida

Informera om de senaste nyheterna direkt till medarbetarna via Heartpace News feed.
De är enkelt att lägga upp nya inlägg och du kan dessutom välja på flera olika språk.

Medarbetarrapporter

All medarbetardata presenteras i en överskådlig tabellvy. Få en bra överblick av medarbetares anställningsvillkor och privata data och organisatorisk struktur. Alla datapunkter har full spårbarhet historiskt.

Dokumenthantering

Samla alla viktiga dokument som tex anställningsavtal i medarbetarmappar. Medarbetaren kan ha tillgång till sina egna dokument likväl som medarbetarens chef. Det finns flera olika delningsinställningar kopplat till hierarki och det går även att dela dokument med hela organisationen. Styr hur länge ett visst dokument ska sparas eller sätt ett utgångsdatum. Styr hur länge ett visst dokument ska sparas.

Arbetsflöden

Automatisera repetitiva uppgifter och frigör tid för strategiska frågor. Skapa anpassade flöden för att skicka påminnelser, samla in data, godkänna förfrågningar och generera rapporter. Få fullständig kontroll över dina HR-processer. Förbättra effektiviteten, minska fel, uppfyll krav och få bättre insikter.

Pre- on- off-boarding

En effektiv pre-onboarding, onboarding och offboarding-process är avgörande för att skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö för alla. Med Heartpace kan du strukturera och optimera dessa processer för att säkerställa en smidig och datadriven upplevelse för alla inblandade, inklusive medarbetare, chefer och IT-avdelningen.

eNPS

eNPS (Employee Net Promoter Score) är ett enkelt men kraftfullt verktyg för att mäta hur dina anställda upplever sin arbetsplats. Genom att regelbundet ställa en enkel fråga kan du få värdefulla insikter om din personalstyrkas engagemang och lojalitet.

Puls

Heartpace Puls ger dig verktygen du behöver för att mäta och följa upp stämningen i din organisation. Skräddarsy din undersökning eller använd våra mallar för att fånga in relevanta aspekter. Få värdefulla insikter, fatta datadrivna beslut och skapa en bättre arbetsplats.

Målstyrning

Fokusera inte bara på siffror! Balanserat Styrkort med Heartpace skapar en tydlig vision och kopplar ihop strategiska mål med medarbetarnas individuella ambitioner. Öka engagemang, förbättra prestation och fatta välgrundade beslut baserat på data. Skapa en framgångsrik organisation där alla strävar mot samma mål!

Undersökningar

Skicka enkelt snygga medarbetarundersökningar med Heartpace. Välj bland färdiga mallar eller skapa egna frågor. Få svar via e-post eller direkt i plattformen. Analysera sedan resultaten med tydliga rapporter och fatta datadrivna beslut. Förbättra engagemanget och håll koll på personalens mående.

OKR – Objective and Key Results

OKR sätter fart på engagemanget! Med begränsade, inspirerande mål och transparens i processen vet alla vad som förväntas. Spåra framsteg, fatta datadrivna beslut och nå gemensamma mål som driver organisationen framåt. Skapa en kultur av ansvarstagande och kontinuerlig förbättring.

Samtal

Skapa en kultur av feedback och kontinuerlig förbättring genom regelbundna samtal. Sätt tydliga mål, följ upp framsteg och ge konstruktiv feedback. Välj mellan individuella eller teamsamtal och använd färdiga mallar eller skapa egna. Börja engagera din organisation idag!

360 utvärdering

Få värdefulla insikter genom 360-graders utvärderingar. Förbättra din prestation och ditt ledarskap med feedback från kollegor, chefer och underordnade. Skapa en kultur av kontinuerlig förbättring och lärande. Använd våra mallar eller skapa dina egna frågor. Skydda anonymiteten hos de som ger feedback. Börja bygga en bättre arbetsplats idag!

Kompetensprofil

Få koll på medarbetarnas kompetenser. Kartlägg kompetenser inom t.ex. språk, programvaror och mer. Medarbetare kan själva uppdatera sin profil för optimal matchning till projekt och utveckling.

Semesterplanering

Heartpace tar hand om semesteransökningar, önskemål och ger chefer och HR en tydlig översikt. Effektiv planering, gladare medarbetare och en mer produktiv arbetsmiljö. Börja planera din semester idag!

Frånvaro

Få en komplett överblick över alla ledighetsansökningar, från inlämning till godkännande. Skapa filtrerbara rapporter och sammanfattade rapporter för att spåra trender och frånvarons påverkan. Konfigurera systemet för olika länder och anpassa hanteringen till din organisations specifika behov. Automatisera godkännandeprocessen, gör det enkelt för medarbetare att ansöka om ledighet online och få tillgång till data i realtid. Börja effektivisera din frånvarohantering idag!

Visselblåsning

Möt det nya EU lagkravet och skydda din organisation med en säker och anonym visselblåsarlösning. Heartpace visselblåsfunktion möjliggör för er att enkelt uppfylla de lagkrav som sätts på organisationer och samtidigt erbjuda ett gediget system för medarbetare att känna sig skyddade.

Rekrytering

Hitta drömkandidaterna med vår rekryteringslösning! Skapa grymma jobbannonser, hantera ansökningar smidigt och samarbeta enkelt med teamet. En sömlös resa, både för medarbetare och chef. Ge kandidater en positiv upplevelse. Bygg ett starkt team snabbare och locka topptalanger.

SMS

Håll dig uppdaterad i realtid med Heartpace SMS, vår smidiga lösning för att skicka notiser och information direkt till dina medarbetares mobiler. Oavsett om det gäller schemaläggning, påminnelser eller viktiga uppdateringar kan du enkelt nå ut till din personal var de än befinner sig.

E-sign

Säg adjö till tråkiga pappersprocesser och omfamna en frihet att signera dokument och avtal var du än är med Heartpace e-signatur! Oavsett om du sitter på kontoret, pendlar eller befinner dig utomlands kan du enkelt hantera och signera både interna och externa dokument med oöverträffad säkerhet och smidighet.

Wellness analytics

Mät din organisations hälsa! Undersökningen analyserar 9 teman kring välmående & produktivitet. Anpassa frågor & få data för smarta beslut. Investera i hälsa & skapa en blomstrande arbetsplats.

AI Assistent

Heartpace använder AI i en rad funktioner, från att ge supersnabba svar på dina och medarbetares frågor från personalhandboken och policies, till att analysera enkäter, ge insikter och även summera era medarbetarsamtal. Spara tid, förbättra effektiviteten och driv förändring med värdefulla AI insikter!

Salary Review

Gör som många av dina branschkollegor och säkerställ en datardriven och smidig lönerevisonsprocess som både chefer och medarbetare älskar genom med Heartpace.

Equal Pay

Få en tydlig bild av din lönestruktur och identifiera 
eventuella ojämlikheter.
Vi hjälper dig att ta fram en plan för att åtgärda ojämlikheterna och skapa en mer rättvis arbetsplats för alla.

Salary Analysis

Heartpace Löneanalys är ett ovärderligt stöd i att bättre förstå och driva lönefrågor internt och externt. Med några få klick har ni en analys och strategi klar!

Market data

Säkerställ att du erbjuder rättvisa och marknadsmässiga lön för att locka talanger och behålla nuvarande anställda.

Pay transparency

Med vår lönetransparensfunktion kan du känna dig lugn med att uppfylla alla de krav som lönetransparensdirektivet innebär för organisationer. Och så får du en mer välmående organisation på köpet!

Ett av Sveriges bäst betygsatta HR system

Vill du se hur Heartpace fungerar?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort