Skip to main content

Ditt komplette HR-system

Heartpace er det ultimate HR-systemet, designet for å møte de komplekse behovene til store bedrifter og sømløst integreres med et bredt spekter av andre HR- og forretningsløsninger. Som et knutepunkt for alle HR-aktiviteter i organisasjonen sørger Heartpace for at dine HR-prosesser alltid fungerer knirkefritt og effektivt, noe som bidrar til fortsatt utvikling av virksomheten.

700+ bedrifter bruker Heartpace for sine HR-behov

Fra tradisjonelt oppsett

For et HR-Master-oppsett

“Verktøyet er medarbeiderdrevet og appellerer til både meg og mine kolleger. Det passer oss veldig bra.”

Camilla Englund
HR manager, Viking Line

Se flere kundhistorier

Sømløs integrasjon med Söderberg & Partners

Som en del av Söderberg & Partners er Heartpace designet for å sømløst integreres med en rekke andre S&P-tjenester. Denne integrasjonen muliggjør et sammenhengende økosystem der data flyter sømløst mellom ulike systemer, og forbedrer den generelle effektiviteten og beslutningsprosessene.

Sentralisert datahåndtering

Heartpace fungerer som navet for all HR-relatert data, og fungerer som kjernen i organisasjonen din. Denne sentraliserte tilnærmingen sikrer at alle HR-dataene dine er nøyaktige, oppdaterte og lett tilgjengelige, noe som muliggjør bedre beslutningstaking og strategisk planlegging.

Integrerer med andre systemer

Lønnsintegrasjon

Heartpace kan integreres med alle ledende lønnssystemer på markedet. Gjennom sikker overføring av data, endringer og oppdateringer i sanntid, spares mye tid i tillegg til å sikre at hver lønnskjøring også er nøyaktig.

HRIS-integrasjon

Koble til andre Human Resource Information Systems (HRIS) for å strømlinjeforme HR-funksjoner og opprettholde et sammenhengende datamiljø.

System-integrasjoner

Integrer sømløst med andre applikasjoner, og forbedre funksjonaliteten og fleksibiliteten til HR-økosystemet ditt.

Utforsk flere integrasjoner

Avansert databehandling

Heartpace er bygget for å håndtere store datamengder, noe som gjør systemet ideelt for virksomheter som krever robust dataadministrasjon. Enten det er ansattes ytelsesstatistikk, kompensasjonsdata eller samsvarsregistreringer, sørger Heartpace for at alle dataene dine behandles effektivt, nøyaktig og sikkert.

Bestill en demo

Big data analytics og AI

Utnytt kraften til AI og big data-analyse med Heartpace. Plattformen vår bruker avanserte algoritmer for å gi dyp innsikt i dine ansatte, hjelpe deg med å identifisere trender, forutsi fremtidig ytelse og ta informerte beslutninger. Fra å måle ytelse til å analysere medarbeidertilfredshet, Heartpace gir deg kunnskapen du trenger for å skape suksess i organisasjonen din.

Bestill en demo

Omfattende ytelsesstyringsverktøy

360-graders evalueringer

Få omfattende innsikt i ansattes ytelse fra flere perspektiver.

OKR og BSC Frameworks

Juster individuelle og teammål med bredere organisatoriske mål ved å bruke rammene for mål og nøkkelresultater (OKR) og Balanced Scorecard (BSC).

Feedback og undersøkelser i sanntid

Samle handlingskraftig innsikt gjennom kontinuerlige tilbakemeldingssløyfer og regelmessige undersøkelser, inkludert eNPS.

Globalt og granulært tilgangssystem

Muliggjør samarbeid på tvers av avdelinger og team med et gjennomtenkt tilgangssystem som støtter både globale og granulære tilgangsnivåer. Du kan bruke standardroller og tilgangstillatelser eller opprette egendefinerte roller som passer til bedriftens spesifikke mål. Denne fleksibiliteten er avgjørende for sikker og effektiv håndtering av big data.

Bestill en demo

Hvorfor velge Heartpace som ditt HR Master-system?

Skalerbarhet

Designet for å vokse med organisasjonen din, kan Heartpace håndtere kravene til enhver virksomhet, uavhengig av størrelse.

Tilpasning

Skreddersy plattformen for å møte dine eksakte behov, og sørg for at den passer perfekt med dine eksisterende prosesser.

Sikkerhet og samsvar

Dra nytte av bransjeledende sikkerhetstiltak og overholdelse av lover og HR-forskrifter, for å sikre at dataene dine alltid er beskyttet.

Dedikert assistanse

Få støtte og veiledning fra vårt team av eksperter, for å sikre en jevn implementering og kontinuerlig suksess.

Ta kontroll med Heartpace

Transformer HR-driften din med Heartpace, det omfattende HR-mastersystemet som sømløst integreres med dine eksisterende verktøy og tjenester. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan Heartpace kan styrke virksomheten din og drive organisasjonens suksess.

Vill du se hvordan Heartpace fungerer?

Fyll inn dine opplysninger, så kontakter vi deg snart